Elektra

Elektrotechniek is een breed vakgebied dat in de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is de basis voor vele installaties en systemen. Hierdoor bepaalt de elektrotechniek in grote mate uw comfort, efficiency en kwaliteit van leven.

Het ontwerp, installatie en onderhoud van elektra kunnen wij voor u verzorgen. Of u nu vraagt om een omvangrijke elektrische installatie of alleen voor bijvoorbeeld het plaatsen van een extra groep in de meterkast of bijplaatsen van stopcontacten: we leveren kwalitatief maatwerk voor zowel industrie, overheid als particulier. We maken gebruik van hoogwaardige materialen met als doel het leveren van bedrijfszekerheid voor de eindgebruiker.

Voor de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid in uw woning is het van het grootste belang dat deze werkzaamheden deskundig worden uitgevoerd. Wij beschikken over de benodigde kennis om u hierin goed te adviseren en de werkzaamheden volgens de geldende voorschriften uit te voeren.

Uw elektricien voor:

  • Aanpassen of nieuwe elektrische installatie woning;
  • Aanpassen of nieuwe elektrische installatie bedrijfspand;
  • Aanpassen of vervangen meterkast;
  • Internet aansluitingen;
  • Krachtstroom installaties;
  • Veranderen elektrische installatie keuken;

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de aanleg van uw centrale verwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Ten Heuvel Installaties staat voor u klaar in de regio Meppel.