Centrale verwarming

Wij zijn warmteservicespecialist voor de merken Atag en Intergas. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u betere garantievoorwaarden en support krijgt. Ten Heuvel Installaties kan u een scherp toegesneden advies geven welk type ketel u het beste kunt kiezen wat betreft uw wensen en comfortvraag. Wij kunnen leveren uit een breed assortiment cv-ketels en verzorgen indien gewenst ook het onderhoud voor u.

Cv-ketel onderhoud

Wilt u altijd de zekerheid van een comfortabele temperatuur? Dan is regelmatig cv-ketel onderhoud essentieel. Storingen worden voorkomen en eventuele gebreken tijdig opgemerkt. Daarnaast werkt de verwarmingsketel energiezuiniger en is de levensduur langer.

Heeft uw cv-ketel een storing? Ten Heuvel Installaties biedt de garantie klanten altijd binnen 24 uur van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op als u hulp omtrent uw cv-ketel nodig heeft, zodat onze installateur u zo snel mogelijk kan helpen.
Heeft u ondanks regelmatig onderhoud onverhoopt last van een storing? Geen nood, onze installateur is snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie.

Vloerverwarming

Niets geeft een beter warmtecomfort dan vloerverwarming. Met een minimale werkhoogte van 5 cm is het al mogelijk om een vloerverwarming, verwarmd door CV-water, in een ruimte aan te leggen. In bestaande situaties slijpen we de leidingen stofvrij voor u in de vloer. Wij leveren u in beide situaties een complete vloerverwarming met buis en verdeler en waar nodig isolatieplaten en randisolatie.

Klimaatbeheersing

Voor een behaaglijk klimaat in uw woning of bedrijfspand is een juiste installatie nodig voor het verwarmen. Een goed advies voor het plaatsen van een warmtesysteem is erg belangrijk en wij adviseren u daar graag in. Ten Heuvel Installaties heeft zich gespecialiseerd in het verwarmen van ruimten met behulp van water of elektriciteit. U kunt bij ons terecht voor klimaatbeheersing, airconditioning en luchtbehandeling.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de aanleg van uw centrale verwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Ten Heuvel Installaties staat voor u klaar in de regio Meppel.