Zonnepanelen

Zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit van uw woning of kantoor is financieel erg aantrekkelijk. Zo is het rendement vele malen hoger dan de rente van spaarrekeningen en bent u niet meer afhankelijk van stijgende energieprijzen. Bovendien draagt het gebruik van zonne-energie ook nog eens bij aan een beter milieu.

Werking zonnepanelen

Zonnecellen zetten zonlicht om in energie, een omvormer zorgt vervolgens voor bruikbare elektriciteit. De stroom kan vervolgens gebruikt worden door al uw elektrische apparaten. Is er meer elektriciteit opgewekt dan nodig? Dan kunt u dit terugleveren aan het elektriciteitsnet. Zo verspilt u nooit onnodig energie.

Energie Investerings Aftrek

Ook voor bedrijven zijn zonnepanelen zeer aantrekkelijk. De Nederlandse overheid heeft de Energie Investerings Aftrek in het leven geroepen, waardoor er veel fiscale voordelen te behalen zijn. Meer informatie vindt u op de website van Agentschap NL.

Advies en installatie zonnepanelen

Onze adviseur kan u meer vertellen over het rendement en de terugverdientijd van zonnepanelen voor uw specifieke situatie. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zorgen wij voor een deskundige installatie. Onze installateur weet precies hoeveel panelen benodigd zijn om het beoogde resultaat te bereiken en zorgt dat deze in de juiste hellingshoek en op de juiste locatie geplaatst worden.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren installateur voor de aanleg van uw centrale verwarming? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Ten Heuvel Installaties staat voor u klaar in de regio Meppel.